?

Log in

No account? Create an account
ЖЖ Украина

Самый сок!

всё то интересное в сети, что попало в мои сети


Предыдущий пост поделиться Следующий пост
ЖЖ Украина

Непереносимость лактозы



Китайцы и вся Юго-Восточная Азия вообще не хавают молоко. Наверняка есть какое-то объяснение.


promo ibigdan декабрь 3, 2007 00:08
Buy for 1 500 tokens
Если вы хотите сделать хорошую рекламу вашему продукту или услуге - вы зашли по адресу. Блог "Самый сок!" читают во всём мире. Среднее количество просмотров на каждый пост - 50 тысяч, среднее количество просмотров блога в месяц - 4-5 миллионов. Изучить аудиторию блога в разных разрезах можно в…

  • 1
o_o_a 25 февраля, 8:12
Молоко людині, як і будь-якому ссавцю, потрібне тільки для швидкого росту після народження, далі ген, що відповідає за розщеплення лактози, виключається. Організм переходить на характерну для нього їжу. Для людей у суворих кліматичних умовах коров'яче молоко було цінне і єдине джерело вітамінів і мікроелементів. У кого пройшла мутація і ген не виключався –виживали. Решті "боженька вкоротив віку". Так пройшов природний відбір. Кефір (не кисляк) можуть пити всі народи. Певні бактерії розкладають лактозу на цукри.

Edited at 2019-02-25 08:13 (UTC)

drfinger 25 февраля, 8:17
А в чому принципова відмінність між кефіром і кисляком?

karpen_com 25 февраля, 8:30
Кисляк - свіжий кефір.

o_o_a 25 февраля, 8:36
Інші молочнокислі бактерії. Пошукайте в інеті історію про кефір і Ірину Сахарову. ;)

drfinger 25 февраля, 9:36
Я мав на увазі -- в чому відмінність з точки зору (не)переносимості? Що там таке ці інші бактерії продукують, що одне пити можна, а інше ні?

o_o_a 25 февраля, 9:41
Вище і нижче посилання на статтю на Снобі – насолоджуюсь, все розписано

  • 1