Игорь Бигдан (ibigdan) wrote,
Игорь Бигдан
ibigdan

Охтирське. Крафтове. Медове.

Доброго дня! Мене звуть Віталій Тронь, і я розкажу вам історію про медове вино :)

Все почалося майже 9 років тому, коли я пролистав якусь книжку про виробництво вина із меду та вирішив спробувати. Не дотримувався ні рецептури, ні температурного режиму, ні інших дрібниць у справі, де насправді дрібниць не буває. Через кілька місяців замість вина отримав такий собі оцет, який довелося просто вилити. Потрібно було визнати, що так діло не робиться, і я зарився в літературу поглибше.

Наступна спроба була більш продумана. Замовив із Києва спеціальні дріжджі для медового вина. У великій каструлі довго варив мед, розведений у воді. Настільки довго, що розчин почав вже карамелізуватися. Поставив на бродіння та слідкував за температурним режимом. Бродіння йшло бурхливо, потім вино відстоювалося, і через кілька місяців я отримав на диво смачний напій із пікантними карамельними нотками. Батькам та друзям сподобалося. Так з'явилася ідея виробляти вино професійно і дати можливість людям пити дійсно натуральні напої.



Потім були роки поїздок по семінарах по всій Україні, пошуку рецептів, роки експериментів, консультацій, аналізу результатів...

Аж ось (нарешті!) для виробників алкогольної продукції скасували щорічний платіж у 500 000 (так, півмільйона) гривень. Ця подія дала зелене світло дрібним виробникам. Ми сімейним підрядом почали оформлювати документацію: відповідність продукції екологічним стандартам, дозволи Сумистандартметрології, купа інших регламентів-дозволів-сертифікатів. Майже рік намагалися зробити лізенцію на виготовлення і продаж алкогольної продукції. І таки зробили. Потім були пошуки та замовлення тари (скляних пляшок), етикеток, пробок.

Зараз ми вже вино не варимо, що дозволяє зберегти всі корисні речовини меду. Хоча технологічний процес для таких вин значно складніший, ми просто хочемо робити найкращу продукцію в цій галузі.



Ми не додаємо ні цукру, ні спирту. Жодних консервантів типу двоокису сірки SO2 і подібних, чим часто грішать заводи-виробники виноградних вин. Тільки очищена вода, екологічно чистий мед, лимони та спеціальні дріжджі. Можливо, ще плодово-ягідні соки для окремих видів вин.

І тепер, через роки напруженої праці ми отримали продукт, яким пишаємося:
1. Медове вино класичне (без додавання плодово-ягідних соків, напівсухе).
2. Медове вино на березовому соку (без додавання плодово-ягідних соків, замість води використовується березовий сік, напівсухе).
3. Медове вино з калиною (із соком калини, напівсолодке).
4. Медове вино з малиною (із соком малини, напівсолодке).
5. Медове вино з айвою (із соком айви, напівсолодке).
6. Медове вино з горобиною (із соком горобини, напівсолодке).





Це не просто вино, це краплини літнього сонечка, що чекатимуть свого часу у вашій шафі. Влітку медове вино краще смакує охолодженим, а взимку теплим і навіть підігрітим. Ми рекомендуємо пити медове вино тільки під час їжі, неквапливо, із почуттям задоволення, смакуючи.



Придбати ексклюзивне медове вино можна на сайті patronat.prom.ua

Сторінка на ФБ: https://www.facebook.com/theBestHoneyWine
Сторінка Інстаграм: https://www.instagram.com/patronat.honey.wine/

Tags: Реклама
Subscribe
promo ibigdan декабрь 3, 2007 00:08
Buy for 1 000 tokens
Хотите 1 миллион просмотров вашей рекламы за неделю? Легко и не дорого. Хотите чтобы о вашем продукте или услуге узнали сотни тысяч уникальных посетителей? Запросто. Адекватные цены и профессиональный подход, базирующийся на 11-летнем опыте. Блог "Самый сок!" читают во всём мире. Среднее…
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 62 comments
Previous
← Ctrl ← Alt
Next
Ctrl → Alt →
Previous
← Ctrl ← Alt
Next
Ctrl → Alt →